Familieteater lille

- for børn og deres forældre - og bedsteforældre - ja, for hele familien! 

Løssalg/onlinesalg af billetter starter efter ekspedition af 
abonnementsbestillinger og senest 15. august 2019.

Kære børn og voksne!

Igen i år er det en stor fornøjelse at kunne byde velkommen til et meget spændende og varieret børneprogram, hvor inddragelse, sjov og den gode historie er højt prioriteret.

Vi har blandet kortene godt, så der er noget for de mindste, de lidt større og såmænd også for de voksne. Her tænkes især på forestillingen Arternes Oprindelse, hvor Thalias Tjenere giver os en flot og stor oplevelse om det første fund af en forstenet øgle i 1811, og det var en pige, som fandt den. Der bliver noget at tale om efter forestillingen.

 

Info

Bemærk, at starttidspunktet kan variere og bemærk ligeledes, hvor forestillingen opføres:  i teatret eller i musiksalen.

 

To store familieforestillinger

I denne sæson er der to store familieforestillinger, nemlig: ’Sigurds Danmarkshistorie’ og ’Skatteøen’. Disse er til samme pris som de store voksenforestillinger og er helt fantastiske forestillinger. Vi kan varmt anbefale at se dem. Vi glæder os til at se jer - til ALLE vores forestillinger - små som store!

 

Aldersgrænser 

Ved hver forestilling er anført, hvilken aldersgruppe stykket henvender sig til, og vi beder om, at man prøver at respektere dette.

 

Billetpriser

Der er enhedspris på 40 kr. for børn og 50 kr. for voksne til alle forestillingerne i familieteatret (undtagen Sigurds Danmarkshistorie og Skatteøen, der er prisfastsat i gul serie).

Billetter købes ved indsendelse af bestillingskupon side 23/24. Der gives 10 pct. rabat ved bestilling til mindst tre forestillinger i blå serie. Billetter kan også købes online på: www.musikogteater.viborg.dk eller ved henvendelse til billetkontoret: Musik & Teater, Gravene 25, tlf. 87 87 36 36.

Køb billetter i god tid – til nogle af forestillingerne er der kun et begrænset antal billetter.

Sidst opdateret: 21.05.2019