Familieteater lille

Løssalg/onlinesalg af billetter starter efter ekspedition af 
abonnementsbestillinger og senest 15. august 2018.

Kære børn og voksne!
Igen i år er det en stor fornøjelse at kunne byde velkommen til et meget spændende og varieret børneprogram, hvor inddragelse, sjov og den gode historie er højt prioriteret.
Vi har for de mindste bl.a. forestillingen ‘Lene og Lillebror’, som de lidt ældre sikkert vil genkende fra tv som Ingrid og Lillebror. Den spilles i en teaterbus, hvor der højst er plads til 40 personer, men som kompensation herfor spilles den to gange samme dag.
Fremhæves skal også forestillingen VRED, der er ganske morsom, og ikke mindst FLYV, der er en helt fantastisk smuk, rørende og humoristisk forestilling. Læs selv omtalerne af de enkelte forestillinger på de følgende sider. Der er i år to juleforestillinger.

Bemærk at starttidspunktet kan variere og bemærk ligeledes, hvor forestillingen opføres:  i teatret, i teaterbussen eller i musiksalen.

To store familieforestillinger
’Sigurds Danmarkshistorie’ og ’Emil fra Lønneberg’ er større og længere varende forestillinger. I kan godt glæde jer!

Aldersgrænser 
Ved hver forestilling er anført, hvilken aldersgruppe stykket henvender sig til, og vi beder om, at man respekterer dette.

Abonnement/medlemskab og løssalg
Der er enhedspris på 40 kr. for børn og 50 kr. for voksne til alle forestillingerne i familieteatret (undtagen ‘Sigurds Danmarkshistorie‘ og ‘Emil fra Lønneberg’, der er prisfastsat i gul serie).
Man kan ved køb af billetter til mindst 3 forestillinger opnå 10 pct. rabat. Ved køb af billetter til mindst 4 forestillinger i voksenteatret (gul serie) og 2 i familieteatret (blå serie) er der også penge at spare. Man kan naturligvis også købe billetter i løssalg enten via www.musikogteater.viborg.dk eller ved henvendelse til billetkontoret: Musik & Teater, Gravene 25, tlf. 87 87 36 36.
Køb billetter i god tid – til nogle af forestillingerne er der kun et begrænset antal billetter.

 • Race Dogs

  Race Dog

  Viborg Musiksal
  30.03 kl. 15:00

 • Vred

  VRED

  Viborg Teater
  13.04 kl. 15:00

Sidst opdateret: 16.05.2018