Familieteater lille

Løssalg/onlinesalg af billetter starter efter ekspedition af 
abonnementsbestillinger og senest 14. august 2017.

Kære familieteaterpublikum!

Viborg Teaterforening glæder sig til at give alle børn, forældre, bedsteforældre m.fl. rig mulighed for at opleve det virkelige teater/skuespil i et rigtigt teater! Kom ind, se teatret og mærk atmosfæren mellem skuespillerne på scenen og publikum i salen.

Programmet indeholder forestillinger i forskellige genrer, både dukketeater, humoristiske fortællinger og eventyr – samt fire hyggelige juleforestillinger i december måned.

Forestillingen ‘H. C. Andersen lever!’ er et digitalt teatereventyr – mød Den grimme Ælling og den selvsikre Klods Hans i en ny form for teaterforestilling; den er for hele familien, og spritny teknologi gør det muligt, at figurerne får hjælp fra publikum.

To af sidste års store succeser ‘Den tårnhøje hund 1‘ og ‘God jul, Cirkeline’ opføres også i år, suppleret med ‘Den tårnhøje hund 2’. 

Aldersgrænser 

Ved hver forestilling er anført, hvilken aldersgruppe stykket henvender sig til, og vi beder om, at man respekterer dette.

For de lidt større børn anbefaler vi bl.a.: ‘H. C. Andersen lever!’, ‘Den lille sonate’ og ’Peter Pan’.

 Bemærk tidspunkt for forestillingernes start som i den kommende sæson kan være enten kl. 15, 16 eller 17. I år har vi også forestillinger på hverdage.

 Juleforestillinger

I december måned tilbyder vi som nævnt ikke mindre end fire juleforestillinger – brug evt. billetter til disse som adventsgaver til børn/børnebørn.

 Abonnement/medlemskab og løssalg

Der er enhedspris på 40 kr. for børn og 50 kr. for voksne til alle forestillingerne i familieteatret (undtagen ‘Peter Pan’, der er prisfastsat i gul serie).

Man kan ved køb af billetter til mindst 3 forestillinger opnå 10 pct. rabat –ved køb af billetter til mindst 4 forestillinger i voksenteatret (gul serie) og 2 i familieteatret (blå serie) er der også penge at spare.

Man kan naturligvis også købe billetter i løssalg enten via www.musikogteater.viborg.dk eller ved henvendelse til billetkontoret: Musik & Teater, Gravene 25, tlf. 87 87 36 36.

Køb billetter i god tid – til nogle af forestillingerne er der kun et begrænset antal billetter.

Sidst opdateret: 18.05.2017