Schaufuss Balletten´s Nøddebo Præstegaard

Nøddebo Præstegaard - dans
Hvornår:
12.12.2014 kl. 20:00
Sted:
Viborg Teater

Familie- og juleforestilling/dans og ballet
Gul Serie

Årets store familie- og juleforestilling præsenteres på Viborg Teaters fødselsdag – fredag den 12. december: ‘Nøddebo Præstegaard’ i en opsætning med Peter Schaufuss’ danse-trup. Musikken er bl.a. Hartmanns stemningsfulde julemusik samt de berømte vaudeville-kompositioner, der i dag magisk fanger os alle, børn som voksne, mere end nogensinde.

Nøddebo Præstegaard i en storslået opsætning – den kendte historie efter C. A. Scharlings romantiske roman, med en rollebesætning på mere end 20 dansere, der vil fortrylle os med sne, nisser og juletræ i denne uimodståelige julefortæl­ling. Alle kan glæde sig til denne flotte forestilling med dans, musik og fortælling.

Julehygge før forestillingen (tilmeldingskupon på bagsiden)

Denne aften skal stemningen være helt i top – derfor ind­bydes alle, der har lyst, til æbleskiver, gløgg, julemusik, jule­træ mv. en time før forestillingen, hvor vi både kan komme i den rette stemning og samtidig fejre teatrets 105-års-fødselsdag. Juleknas, æbleskiver og julemusik sørger teater­foreningen for, og gløgg, kaffe og juice kan købes på stedet.

Fortælling af C. A. Scharling
Medvirkende:
Mere end 20 dansere.
Producent: Peter Schaufuss.
Iscenesættelse: Luciono Melini.

Varighed: To timer og 10 min. inkl. pause.

Balletten Nøddebo Præstegaard