Obadiah Parker

Obadiah Parker
Hvornår:
18.09.2014 kl. 20:00
Sted:
Viborg Musiksal

Akustisk folk/soul/jazz Band fra Phoenix, USA

Lyt til musikken her: https://www.youtube.com/watch?v=ZX9i6Nlvaog&feature=youtu.be

Millioner likes på YouTube. Nærværende amr. folk med markant blues og soul.

Obadias Parker er en mand med en masse statistik. Han har over 10 millioner likes på YouTube for hans melodi "Hey Ya", han har solgt 500.000 sange på i-Tunes, er blevet præsenteret på Howard Stern, og var et svar på et spørgsmål i Jeopardy! . Men det er de små ting i livet, som at en 8 årig kan synge med på hvert et ord til Obadias koncerter, som viser hans format….

Obadiah Parker er nu på turné sammen med ”The Siren og The Saint”, og hans fjerde udgivelse og første fuldlængde studiealbum er ude nu. Musikken er intenst personlig og uforfærdet oprigtig. Parker fortæller sin egen historie med afhængighed, redningen ud af det og om forholdet til to kvinder. "Vrede, afhængighed, kærlighed, fortvivlelse, glæde - det er en del af os alle", siger han.

Lad ikke Phoenix-folkemusik lyd og vibe, samt den megen ansigtshår narre dig - Obadiah Parker er langt fra ”langskæget rock", og der tilføjes da også markant blues og soul til hans akustiske lyd. Han er heller ikke den slags akustiske singer-songwriter, der nødvendigvis skriver om følelser og kærlighed. I stedet fokuserer han ofte på et billede eller en historie og sigter mod ærlig universel sangskrivning, som folk kan relatere sig til kunstneren med og dermed dele en fælles oplevelse med.