Ole Andersen & Prinsens Musikkorps

Ole Andersen og Prinsens
Hvornår:
21.05.2015 kl. 19:30
Sted:
Viborg Musiksal

BILLED - KONCERT
Udviklingen fra trompeter til moderne militær musiker

Aftenens koncert er med Prinsens Musikkorps under ledelse af trompetisten Ole Andersen.
Koncerten er en BILLED – KONCERT og beskriver udviklingen fra Trompeter til moderne militær musiker.

Det er med stor fornøjelse, at vi i Prinsens Musikkorps, kan præsentere en aften i selskab med stjerne trumpetisten Ole Andersen.
Ole Andersen var i mange år solotrumpet i Danmarks Radios Symfoniorkester. I Prinsens Musikkorps er vi derfor glade for, i samarbejde med denne store musikalske personlighed, at kunne præsentere en spændende aften, hvor vi gennem musik billeder og gode historier, vil demonstrere hvad et musikkorps var i gamle dage og samtidig vise den store musikalske alsidighed et moderne musikkorps har i dag

Gå ikke glip af denne unikke oplevelse.

Lidt om Ole Andersen
Ole Andersen (1942) blev professionel musiker allerede som 13-årig.
16 år gammel blev han elev på Det Kongelige danske Musikkonservatorium, og to år efter vinder han konkurrencen om en plads som solotrompetist i Danmarks Radios Underholdningsorkester.
5 år senere vinder han konkurrencen om pladsen som solotrompetist i Det Kongelige Kapel.
To år senere tilbyder Danmarks Radios Symfoniorkester Ole Andersen pladsen som 1. solotrompetist uden konkurrence.

Lidt om Prinsens Musikkorps
Prinsens Musikkorps, som består af 16 professionelle musikere, er et af Forsvarets 3 musikkorps - de øvrige er Den Kongelige Livgardes Musikkorps i København og Slesvigske Musikkorps i Haderslev. Prinsens Musikkorps hører til Jydske Dragonregiment i Holstebro og har øve faciliteter i Musikhuset på Skive Kaserne.
Musikkorpset har et stort og alsidigt repertoire på mere end 2000 titler, der foruden den traditionelle militærmusik også omfatter alt fra klassisk musik over swing og jazz til pop, rock og hiphop.