Barberen i Sevilla

Barberen i Sevilla
Hvornår:
23.04.2016 kl. 20:00
Sted:
Viborg Teater

Opera
Gul serie

Der er kærlighed i luften i Sevilla. Der er også begær, bedrag og nogle skumle planer – og først og fremmest en glad barber, om med lidt lune og lidt held nok skal sørge for, at alle forviklinger bliver løst, og de elskende får hinanden til slut.

Rossinis opera fra 1816 er let og munter og ender som sig hør og bør med kærlighedens triumf. Rossini var en af sin tids mest populære komponister, ikke mindst på grund af en perlerække af letgenkendelige melodier, som folk kunne nynne med på.

Det Kongelige Teater præsenterer ‘Barberen i Sevilla’ i en ny opsætning, specielt skabt til gæstespil, og den passer helt fortræffeligt ind i Viborg Teaters smukke, klassiske rammer.
Instruktøren Anne Barslev har kigget på klassikeren gennem nye briller uden at ændre på essensen i værket og lagt vægt på at skabe en festlig, folkelig og fornøjelig operaoplevelse.
Få en lille forsmag HER!

Opera af Rossini (synges på dansk)
Medvirkende Seks operasolister fra Det Kongelige Teater: Gert Henning Jensen, Per Høyer, Josephine Andersson, Leif Jone Ølberg, Thomas Storm og Simon Schelling
samt musikere fra Det Kongelige Kapel.
Producent: Det Kongelige Teater.
Iscenesættelse: Anne Barslev.
Konsulent: Stine Martinsen.
Musikalsk arrangør: Leif Greibe
Varighed: To timer inkl. pause.