Frøken Nitouche

Frøken Nitouche
Hvornår:
07.10.2016 kl. 20:00
Sted:
Viborg Teater

Komisk syngespil 7. + 8. oktober
Gul serie

»For Celestin er Floridor. Og Floridor er Celestin«. Således begynder den forrygende forvekslingsfarce ‘Frøken Nitouche’. Stykket er en charmerende fortælling fra 1880’ernes Frankrig, hvis temaer om dyd og lyst, tradition og frigørelse, har gjort det evig aktuelt. Rollerne er ligeså arketypiske, som de er morsomme; den frejdige Nitouche, den koleriske major, teaterdivaen Corinna og selvfølgelig den altid char­merende Celestin ... og Floridor.

Frøken Nitouche er et gensyn med Lone Hertz i en elsket klassiker. Det er festligt teater, der tør underholde – og det bliver et kært genhør med sange som »Trommevisen«, »Celestin og Floridor« og »Babette og Benoit«. Dertil kom­mer en perlerække af nogle af landets dygtigste og morsom­ste skuespillere.

Forfatter: Meilhac og Millaud – bearbejdet af Vase og Fuglsang

Medvirkende: Lone Hertz, Pelle Emil Hebsgaard, Asger Reher, Trine Gadeberg, Johannes Nymark, Kristian Boland,  Karin Nordly-Holst, Christina Thomsen og Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen, Charlotte Amalie Kehlet, Mikkel Moltke Hvilsom, Morten Lindemann Olsen og Kristoffer Sass. 

Producent: Folketeatret.
Kapelmester: Jesper Krøyer.
Iscenesættelse: Kasper Wilton.
Scenografi: Søren Glad.

Varighed: Ca. to timer inkl. pause.        
Priskategori: 1