Trio Before & Voxbox

Trio Before
Hvornår:
27.10.2016 kl. 19:30
Sted:
Viborg Musiksal

Kom til koncert med Trio Before
og syng med sammen med Voxbox!

Spil og syng dansk-dag med sange og salmer fra den danske sangskat og kulturarv.
Trio Before spiller og underholder og akkompagneres af Voxbox og publikum på udvalgte sange.

Trio Before er kendt for at skabe en flot koncertoplevelse, hvor tilhørerne på tværs af generationer begejstres af et kendt repertoire, der er fornyet i kraft af smagfulde arrangementer, der er baseret på respekten for det fremragende original materiale og kærlighed til den danske tradition og kulturarv. Nogle af melodierne har flere hundrede år på bagen, og det er vigtigt for trioen at beholde ægtheden og enkeltheden i musikken. Samtidig er det også vigtigt at kunne tilføje noget nyt, blandt andet ved at inddrage elementer af improvisation i fortolkningen af melodierne.

Koncerterne er en musikalsk rejse for tilhørerne, hvor den instrumentale musik fremføres med et klart og enkelt, men nutidigt udtryk, og melodierne introduceres med lette historier og anekdoter om komponist, forfatter og tiden, hvor melodierne er skrevet. Trio Before har som alternativt også været medvirkede til musikgudstjenester, og spiller gerne op til fællessang.

Musikerne i Trio Before:
Claus Behrens, sopran og tenorsaxofonist. Uddannet fra konservatoriet i Haag, Holland. Spiller i flere forskellige sammenhænge indenfor forskellige genrer. Kendt for sin flotte, nordiske, lyriske klang og tone.  Han optræder også som solist til musikgudstjenester og lignende. ”Som sønderjyde og tidligere højskoleelev har de danske sange og salmer en meget stor betydning for mig, og hver koncert er en stor glæde for mig at spille”
Niels Erichsen, pianist og organist. Uddannet fra konservatoriet i Århus og fra Kirkemusikskolen. En efterspurgt pianist, der med sit fantastiske gehør beriger musikken med delikate melodiske klange og fraser.  Han har spillet med bl.a. Jesper Thilo, Finn Ziegler,  Per Nielsen og mange flere. ”Det er en stor fornøjelse at være med til at formidle den danske kulturarv og gøre den nutidig med den erfaring og baggrund jeg kommer fra”
Peter Friis-Nielsen, kontrabassist og ingeniør. Selvlært og aktiv på den danske musikscene i flere konstellationer, både som musiker og underviser. Sørger for et godt og sikkert fundament, der får trioens instrumenter til at blande flot sammen. ”Det er en gave at arrangere disse gamle melodier og at gøre dem nutidige uden at miste den oprindelige stemning og ånd”

VOXBOX er Viborgs rytmiske koncertkor og består af nogle helt fantastiske sangerinder.
Via "Act in concert" får publikum en sanseoplevelse når de tages med på en rejse i deres skønne klangunivers. Der synge dels op til 6-stemmig a capella og dels med musikledsagelse. Koret er kendt for lækre arrangementer af kendte og moderne popsange - gerne med et lille twist i form af bl.a. body percussion. Koret ledes af Pavlina Salehi og Anders Hjorth Nielsen.

Kom ind og bliv dejlig underholdt og få samtidig rørt din sangstemme!