Csárdásfyrstinden

Csadasfyrstinden
Hvornår:
16.09.2016 kl. 20:00
Sted:
Viborg Teater

Operette
Prisgruppe 1

OperetteKompagniets målsætning er at udbrede den skønne trefjerdedelstakt i det ganske land – og dermed fortsætte operettens lange tradition. Mange har fra tid til anden spået operettens død, men OperetteKompagniet holder liv i den charmerende og evigt populære genre og kommer nu til Viborg Teater med Emmerich Kálmáns ‘Csárdásfyrstinden’.

Her møder vi primadonnenn Sylvia og adelssønnen Edwin, hvis kærlighed på tværs af klasserne skal hjælpes lidt på vej af den kække Stasi, agenten Boni og bon-vivanten Feri. Det foregår ikke uden modstand fra Edwins fyrsteforældre, som hellere ser ham gift med kusinen, Stasi. Det hele ledsages af et potpourri af hits fra »Heia, heia« og »Synd’re er vi alle« over »Helt uden kvinder går det hele ej« og »Svaleduetten« til »Danse må jeg«. Det foregår i en sorgløs tid, år 1900 i Budapest og Wien, og bare rolig, Sylvia og Edwin får hinanden, inden de sidste valsetoner dør ud.

Operette af Emmerich Kálmán - få en forsmag her!

Medvirkende: OperetteKompagniet med bl.a. Cecilia Lindwall/Signe Asmussen, Jens Søndergaard/Bo Kristian Jensen, Sofie Elkjær Jensen/Vibeke Kristensen, Thomas Peter Koppel og Jonathan Koppel samt Csárdás-trioen under ledelse af Carol Conrad.

Producent: OperetteKompagniet.
Varighed: To timer inkl. pause.            
Priskategori: 1