Hodja fra Pjort

Hodja fra Pjort
Hvornår:
19.02.2017 kl. 16:00
Sted:
Viborg Teater

Musical - fra 6 år
Gul serie

Fantasien får luft under tæppet i Folketeatrets nye, store familieforestilling. Var du vild med ‘Skatteøen’, vil du elske ‘Hodja fra Pjort’; en musical af Sebastian, baseret på Ole Lund Kirkegaards kendte og elskede eventyr om drengen Hodja, som drømmer om at se, hvordan hele verden er.

Alle kan nynne med på den ørehængende titelmelodi fra filmen Hodja fra Pjort, og nu har Sebastian skrevet en hel musical med sange inspireret af .stens mystik og historien om Hodja, som drives af ustoppelig udlængsel.

Østen for solen og vesten for månen bor Hodja i den hyggelige og fredelige by Pjort. Hodjas forældre synes, det er vigtigt, at han går i skole og engang bliver skrædder, ligesom sin far. Men Hodja vil ud at opleve noget!

Hodja fra Pjort er en musikalsk hyldest til barnets naturlige fantasi og nysgerrighed. Med et glimt i det eventyrlystne blik – og et flyvende tæppe under armen – inviterer Folketeatret og Viborg Teaterforening hele familien med på Hodjas rejse. 

Musical med musik af Sebastian.
Manuskript: Sebastian, efter Ole Lund Kirkegaards bog af samme navn

Medvirkende: Max Hansen, Kristian Gintberg, Lise Koefoed, Ole Boisen og Donald Andersen. Musik arrangeret og indspillet af Stephan Grabowski, Vicky Singh, Tin Saheili, Simone Abdallah og Jonas Stampe.

Producent: Folketeatret.
Instruktion: Frede Gulbrandsen.

Varighed: Ca. to timer inkl. pause.       
Priskategori: 1