Erann DD i eksklusiv intimkoncert

Erann DD
Hvornår:
04.05.2017 kl. 20:00
Sted:
Viborg Musiksal

Foråret bliver fuld af fantastiske toner, når Erann DD tager på turné rundt i landet.

Foråret bliver fuld af fantastiske toner, når Erann DD tager på turné rundt i landet. Han vil give eksklusive intimkoncerter på anderledes spillesteder, som kommer til at give oplevelsen sit helt eget særpræg.

Den folkekære sanger har siden 90erne været fast inventar på den danske musikscene. Med store hits som Still Believing, When You’re Around, Didn’t I Tell You That I Love You, You Better Believe, When You Hold Me har Erann DD bestemt sat sit aftryk. Efter en længere pause fik Erann DD et folkeligt comeback i tv-programmet Toppen af Poppen, hvor alle blev forført af hans personlighed og sange. Uanset om du er ung eller gammel, mand eller kvinde, så kan du ikke undgå at blive ramt i hjertet. 

Til den kommende turné kommer du til at opleve Erann DD fremføre de kendte hits i fantastiske omgivelser, som man normalvis ikke vil forbinde med koncerter. Derudover så har Erann DD samlet sine soul-venner og nogle af Danmarks allerbedste musikere. Her kigger de tilbage på de gamle rødder fra Motown tiden og fra Eranns tid i Zapp Zapp og Drori-Hansen.

Glæd dig til en af de helt store oplevelser, når Erann DD synger store hits, hans favorit soul/funk sange samt giver en smagsprøve på helt nye sange.

Billetten sælges til kun 250 kr. + gebyr 15 kr. (max. 275 tilskuere)

Køb billetten HER!