Darkness

Darkness
Hvornår:
23.11.2017 kl. 20:00-
25.11.2017 kl. 20:00
Sted:
Viborg Teater

Darkness - velkommen til en terapiaften i forsamlingshuset

DARKNESS – velkommen til en terapiaften i forsamlingshuset.

Darkness 

På SceneKunstSkolen har Scene Kunstnerisk Grundkursus været i gang siden august og allerede nu kan de 14 elever præsentere deres første forestilling, som er skabt af, med og til dem.

 

Forestillingen er uden en egentlig handling, men foregår som en terapiaften for mennesker, der har, er eller bliver påvirket af krig. Enten som udsendt personel, som pårørende eller som forventningsfulde personer, der skal afsted.

 

Emil Mosekjær, journalist på Politiken og veteran, har givet tilladelse til at én af hans artikler bruges som tekst i forestillingen. Det er en barsk og humoristisk tekst, som sætter tingene på spidsen:

”Og så er der helikopteren. Den fucking helikopter. Min kæreste siger, at jeg ikke har sovet normalt, siden den begyndte at kredse over Nørrebros hustage hver nat. Hver gang den nærmer sig, spænder jeg i hele kroppen som en 17-årig dreng på billig amfetamin og spjætter derefter som en hund, der ligger i kurven og har mareridt.” (tekstuddrag fra forestillingen DARKNESS, copyright Emil Mosekjær)

Alle eleverne på SKG har hvert deres lille indslag i forestillingen, som tegner en række portrætter af mennesker, der er påvirket af krig.

”Det er en barsk forestilling, fordi det er et øjebliksbillede af mennesker i krise og ikke en traditionel forestilling, hvor man følger en historie.”, udtaler Christian Eiming, instruktør og koordinator på SceneKunstSkolen og fortsætter: ”Til gengæld lover vi også masser af humor, musik og en kop varm kaffe.”

Forestillingen DARKNESS spiller kun 3 gange, fra d. 23. til og med d. 25. nov, alle dage kl 20 på Viborg Teater.

Billetterne koster 70,- og kan købes på
Kulturskolens hjemmeside!

Kontaktperson for yderligere oplysninger: Koordinator & instruktør Christian Eiming, 6142 6142, ce@viborg.dk.

Pressebilleder krediteres Christian Eiming.