Den glade enke

Den Glade Enke
Hvornår:
11.04.2018 kl. 20:00
Sted:
Viborg Teater

Operette - Gul serie

Oplev den nok mest populære operette overhovedet! Den med Maxim, Viljaen, Pavillonen, Grisettesangen – og ikke mindst valsen til sidst ... Paris rykker ind på det gamle teater – og den lille stat, Pontevedro, står til at miste ombejlede Hanna Glawaris millioner. Den gamle Baron Zeta sætter sin lid til gesandtskabssekretær Danilo, hvis motto dog er: forelsk dig tit, forlov dig sjældent, gift dig aldrig!  Han kommer imidlertid til at erfare andet om kærlighedens veje, for undervejs blusser de gamle flammer op, og det hele ender naturligvis lykkeligt både for Hanna, Danilo og millionerne.

Lehárs værk, der første gang blev opført i Wien i 1905 i en sorgløs tid, har alt, hvad man forbinder med den vidunderlige genre – og en helstøbt aften i teatret!

En kommentar: »At hun er glad, tro da pokker ... når hun er omgivet og gennemsødmet af en så dejligt spillende trio og dygtigt sanger-ensemble, der opfylder alle vore muntreste og hedeste operettedrømme! Charmerende, elegant og professionelt.«

Operette af Franz Lehár

Medvirkende: Signe Asmussen, Frederik Rolin, Berit Barfred Jensen, Joachim Knop, Thomas Peter Koppel, Anders Christensen,  Jonathan Koppel, Denise Wencke Gjernøe.

Musikere: Carol Conrad (kapelmester og arrangør), Kim Bach Dinesen, Johannes Søe Hansen/Anton Lasine.

Producent: Operettekompagniet.
Iscenesættelse: Thomas Peter Koppel.

Varighed: To timer inkl. pause.              
Priskategori: 1