Jazz Five

Jazz Five
Hvornår:
22.02.2018 kl. 20:00
Sted:
Viborg Musiksal

Danmarks funky New Orleans pionerer!

Jazz Five fejrer sit 20 års jubilæum med en udvidet tourné i 2017-18. Danmarks funky New Orleans pionerer har aldrig været bedre og mere aktuelle.

Få en forsmag her på YouTube: sugar daddy   live smukfest

På et efterskole julemarked for 20 år siden et sted i provinsen startede et musikalsk eventyr som ingen dengang anede, hvad ville føre til. Efter 7 albums, 2 Danish Music Awards og mere end 1000 koncerter over det meste af verden er bandet her stadig. Nogle ansigter er de samme og andre er kommet til efter løbende udskiftninger. Musikken har også ændret sig. Efter bandets eget udsagn til det bedre; fra traditionel jazz til funky 2nd line grooves, blues, gospel og jazz fra nutidens New Orleans.

Hvad enten der er tale om festivaler, jazzklubber eller andre spillesteder, udstråler Jazz Five altid overvældende spilleglæde og leverer et professionelt show i topklasse. Publikum inviteres med til Mardi Gras i New Orleans, hives automatisk op af stolene og der efterlades ikke tvivl om, hvor festen finder sted og hvem der er foregangsmænd.

Vær med når Jazz Five hylder sig selv, publikum, fortid, nutid og fremtid i 2017. Der er desuden i perioder over sommeren mulighed for at tilføje væsentlige artister fra New Orleans og bluessanger Samantha-antoinette fra London.