Peter Pan

Peter Pan
Hvornår:
24.02.2018 kl. 15:00
Sted:
Viborg Teater

Eventyr/Familieforestilling fra 6 år og op
Gul serie

Alle børn har i deres drømme besøgt en ønskeø befolket af væsener, som forsvinder som dug for solen, når nattens søvn gnides af øjnene. Når dagen går i gang, sendes børnene ud i livet med et kys på kinden af deres forældre, som stolte følger børnenes opvækst – og de fleste børn glæder sig til at blive voksne.

Men Peter Pan er ikke som de fleste børn. Hvis det at blive voksen betyder, at man skal gå på arbejde og ikke må lege mere, så nægter han at blive voksen. Som spæd faldt han ud af barnevognen og blev ikke samlet op af sin mor. Nu lever han på Ønskeøen sammen med De glemte drenge, som han er anfører for.

På Ønskeøen hersker fantasien og den evige barndom. Øen vrimler med feer og en af dem, Klokkeblomst, er Peters egen fe. Der er drilske havfruer, listige indianere, en glubsk krokodille og ondskabsfulde pirater anført af Kaptajn Klo. Livet på Ønskeøen kunne godt lyde som et eventyr. Alligevel savner Peter og de forældreløse drenge nogen – måske ligefrem en mor – som kan tage sig lidt af dem og fortælle dem gode godnathistorier.

Eventyr af J. M. Barrie

Medvirkende: Michael Slebsager (som Peter Pan), Mille Gori (Mille fra Ramasjang) Kristian Boland, Stina Mølgaard, Ene Øster Bendtsen, Christel Stjernebjerg, Randi Winther, Lars Bom, Ole Boisen, Hanne Gjerstad m.fl.

I alt 13 medvirkende musikere, skuespillere og akrobatiske dansere.

Producent: Folketeatret.
Iscenesættelse: Moqi Trolin.

Varighed: Ca. to timer inkl. pause.        
Priskategori: 1