Gary Snider spiller Leonard Cohen

Gary Snider
Hvornår:
11.01.2018 kl. 20:00
Sted:
Viborg Musiksal

I´m Your Man - En hyldest til en af vor tids store kunstnere!

Leonard Cohen døde den 7. nov. 2016 i en alder af 82 år. Han vil blive savnet. Han var en hyppig gæst i Danmark og trak fulde huse til sine koncerter. Han skilte sig ud fra mængden i kraft af sin alder og omfattende repertoire af anmelder-roste sange og tekster. Hans ånd og sangskat vil leve videre.

Med Leonards død, har Gary Snider’s ‘I’m Your Man’ show fået en ny vinkel. Gary føler det som sin ærefulde opgave at give fortsat liv til Leonards smukke sange.

Ligesom Leonard Cohen, kommer Gary fra Canada og er ud af en jødisk familie. Gary, som har boet i Danmark i mange år, krydrer sin fortolkning af den velkendte musik med anekdoter og fortællinger om mesteren, som han har studeret nøje.

‘I’m Your Man’ er et nyt show, hvor Gary giver den som Leonard Cohen, med dyb stemme, slips og habit og den velkendte karakteristiske hat. Her har du mulighed for at høre troværdige fortolkninger af mesterens mest kendte og elskede hits som: Suzanne, So Long Marianne, Halleluja, First We Take Manhattan, Ain’t no Cure for Love og mange andre.