Kay Werners Kapel

Kay Werners Kapel
Hvornår:
25.03.2018 kl. 15:00
Sted:
Viborg Musiksal

Nostalgisk tilbageblik på populærmusikkens guldalder i 50´erne & 60´erne

Musikalske minder (lyt til musikken nedenfor)

Selvom man kan gense figurerne fra TV-serien Krøniken, kan nostalgien og stemningen fra 1950-og 60ernes Danmark stadig opleves live.

Kay Wernes Kapel er opkaldt efter datidens legendariske cykelrytter og består af fire professionelle musikere. Orkesteret har base i Viborg og blev dannet i 2004, da byens museum, satte fokus på 1950érne med en stor udstilling. Siden har Kay Werners Kapel optrådt til store og små arrangementer og fået både unge og gamle til at nynne med på datidens hits.

Giro 413 klassikere som fx ”Slendre gennem regn” og ”Er du dus med himlens fugle” er ofte blandt repertoiret, når Kay Werners Kapel tager publikum med på en rejse 50 år tilbage i tiden. 

En tid hvor Gustav Winkler var kongen i Giro 413 med "Hvide måge og Four Jacks fik alle til at nynne med melodien ”Mandalay”.

En tid hvor raske drenge havde vandkæmmet hår og plaster på knæene. Hvor mor stod i køkkenet med en praktisk kittel over kjolen og tog sig af madlavning, rengøring og børneopdragelse - og hvor far tjente pengene og cyklede frem og tilbage på arbejde.

Kay Werners Kapel giver publikum en bred palet af datidens musikalske oplevelser ikke bare fra indland men også fra udlandet. Der er naturligvis også navne som Elvis, Beatles, Cliff Richard, Tommy Steele og mange flere på repertoiret.

Ud over musikken underholder Kay Werners Kapel med små musikalske anekdoter fra dengang.

>>Musikken fra 1950érne og 60´erne er fantastisk fordi den er så forskelligartet. Folk var ikke så forvænte, og alle ventede spændt på hvad der kom til landet via f.eks. sømændene eller lyttede til ”Radio Luxemburg”<< udtaler den mandlige forsanger i Kay Werners Kapel, Benny Ruhe.

Benny Ruhe: Trommer, sang og kor
Claus Hostrup Hansen: Klaver, harmonika, bas, sang og kor
Jacob Mogensen: Guitar og kor
Martin Stig Nielsen: Gulvbas, sang og kor

til koncerten i Musiksalen er vi så heldige at de har Sine Vangsgaard med som solist!

Her er en lille forsmag:
https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=41fY6ouXD6k

og en lille forsmag mere med solist: https://www.youtube.com/watch?v=0N4kozi8xcc