Neighbours & Friends

Neighbours
Hvornår:
08.03.2019 kl. 19:30
Sted:
Viborg Teater

Arr. Neighbours: Akustisk forårs turné 2019

Neighbours & Friends, sommersangsorkester fra Mariehaven i Ansager er koncertaktuelle og på landevejen først i 2019 med koncerten Akustisk Forår.

 

Lørdag efter lørdag kan man følge Helge Engelbrecht & Co. på TV fra de populære arrangementer ”Sommersang i Mariehaven”, der lokker tusindvis af publikummer til Helge´s baghave i Ansager.

 

”Vi har ved flere lejligheder afprøvet de akustiske muligheder ved vore koncerter i Mariehaven og publikum har været ret begejstrede. Derfor valgte vi for tre år siden at prøve kræfter med koncerthuse og spillesteder i Danmark og samle tråde til en hel koncert og efterfølgende turnevirksomhed rundt i landet. Det har på alle måder fungeret formidabelt. Publikum har været ret begejstrede og derfor skal vi selvfølgelig på landevejen igen. Det ser vi frem til og vi håber naturligvis på stort rykind alle vegne”, lyder det fra Helge Engelbrecht, ankermand hos de musikalske naboer og venner i Ansager i Vestjylland.

 

Neighbours & Friends består af:

Helge Engelbrecht, Tommy Rasmussen, Ronnie Olesen, Dennis P, Morten Husted, Allan Nagel, Mogens Fangel Damm, Thomas Gundal, Michael Graubæk, Sidsel Marie Michelsen, Sine Bach Rüttel