Mynsterland

Mynsterland
Hvornår:
29.09.2019 kl. 15:00
Sted:
Viborg Musiksal

12 personers stort ungt folk-band med stor kærlighed til folkemusikken

Mynsterland er folkemusik i stor stil

Venskab og spilleglæde – så enkelt kan Mynsterland beskrives. Mynsterland er et anerkendt ungt, dansk folkemusikorkester bestående af 12 kære og nære venner, der gennem de sidste to år har etableret sig som et enestående og eftertragtet navn på den danske folkemusikscene. De 12 unge musikere mødtes første gang i 2011 på Syddansk Folkemusik Talentskole, hvor de alle fik en stor kærlighed til og for folkemusikken. Sammen har de sidenhen rejst Danmark rundt utallige gange, for at sprede deres ungdommelige spilleglæde, og hvor end de har rejst, har de spillet for fulde sale og er blevet mødt af et begejstret publikum.

Mynsterland har allerede spillet på respekterede spillesteder så som Jazzhus Montmartre i København, Atlas i Aarhus, Fermaten i Herning og Magasinet i Odense.

Til maj 2019 tager Mynsterland på deres sjette Danmarks-tour rundt i landet. Op mod touren fejrer bandet deres tredje udgivelsen, som bliver en live-EP fra deres to foregående tours: “Glæden Tour” og ”Sommer Kom og Gik-tour”.

Af Mynsterlands koncerter kan man forvente ungdommelig spilleglæde, livemusik på professionelt niveau og 12 unge mennesker, der vil give alt hvad de har.
Mynsterland spiller kontemporær original folkemusik, som alt sammen er komponeret af bandets medlemmer.

 

Kender du ikke Mynsterland, så kan du finde meget mere information på www.facebook.dk/mynsterland.dk eller www.mynsterland.dk

og her kommer en lille forsmag:

Kærlighedstræet/Hultkläppen