Folke-kons

Folke-Kons
Hvornår:
14.01.2020 kl. 20:00
Sted:
Viborg Musiksal

Morgendagens stjerner indenfor FOLK-musikken

Folkekons er Syddansk Musikkonservatoriums folkemusiklinje - landets eneste af sin slags. Igen i år drager Folkekons på deres årlige vinterturné rundt i Danmark mellem d. 10. - 16. januar 2020. Folkemusikuddannelsen favner bredt, men har sin kerne i den danske folkemusik. Af turnéens koncertprogram kan der forventes et bredt og alsidigt udvalg af både nykomponeret og traditionel, nordisk folkemusik.

 

Når Folkekons drager på turné, er det et stort orkester der rejser af sted. Orkestret består både af folkemusiklinjens studerende, samt studerende fra konservatoriets fællesnordiske musikuddannelse Nordic Master. Her er der studerende fra bl.a. Sverige, Finland, Letland og Belgien.

 

Folkekons vil tage publikum på en helt speciel rejse, hvor både det inderlige, det vilde og det medrivende vil blive udforsket. Gamle og nye toner, sange og danse blander sig i folkemusikken, som aldrig er gammel eller ung, aldrig lader sig eje, men er herreløs, tidløs og altid aktuel.  

Publikum får chancen for at opleve Danmarks og dele af nordens folkemusik-studerende lige nu, inden de om få år kommer til at pryde den danske folke-musikscene som uddannede, professionelle musikere.

 

I kan følge de studerende på facebook:

www.facebook.com/folkekons