Familieteater

Familieteater er for børn og deres forældre - og bedsteforældre - ja, for hele familien!

Kære børn og voksne!

Igen i år er det en stor fornøjelse at kunne byde velkommen til et meget spændende og varieret børneprogram. Vi har noget for børn i alle aldre, deres forældre og bedsteforældre. Der er forestillinger bygget over kendte børnebøger, over kendte eventyr med gode moraler f. eks. ‘Konen i muddergrøften’, – de giver stof til efterfølgende snakke – og 4 rigtig dejlige juleforestillinger – en til hver weekend i advent. Børn fra 11 år gøres især opmærksom på ‘Dracula’, som opføres netop dagen før Halloween, når mørket og uhyggen sænker sig over Viborg. Endvidere kan der også være interessante forestillinger under gul og grøn serie for de lidt ældre børn.

Info

Bemærk, at starttidspunktet kan variere og bemærk ligeledes, hvor forestillingen opføres: i Teatret eller i Musiksalen.

To store familieforestillinger

Læs omtalen af ‘Robin Hood’ side 7 og ‘Sigurd fortæller om de græske guder’ side 8. Det er virkelig oplevelser for hele familien.

Aldersgrænser

Ved hver forestilling er anført, hvilken aldersgruppe stykket henvender sig til, og vi beder om, man prøver at respektere dette.

Billetpriser

Der er enhedspris på 40 kr. for børn og 50 kr. for voksne til alle forestillingerne i familieteatret (undtagen Sigurd fortæller om de græske guder samt Robin Hood, der er prisfastsat i gul serie). Billetter i abonnement købes ved indsendelse af bestillingskupon side 23/24. Der gives 10 pct. rabat ved bestilling til mindst tre forestillinger i blå serie. Billetter kan også købes online på: https://musikogteater.viborg.dk/ eller ved henvendelse til billetkontoret:

Musik & Teater, Gravene 25, tlf. 87 87 36 36.

Køb billetter i god tid – til nogle af forestillingerne er der kun et begrænset antal billetter.