Dette arrangement er udløbet

Festivalen Kammermusik ved Fjorden

Torsdag 17. juni 2021
Viborg Musiksal,
Gravene 25, 8800 Viborg
Find vej

Festivalen Kammermusik ved Fjorden indbyder 13.-18. juni i samarbejde med Musikforeningen på Folke Bernadottes Allé til en række forårskoncerter i Viborg Musiksal. Koncertrækken præsenterer nogle af landets førende musikere i sammenspil med internationale stjerner. Efter en længere nedlukning af kulturlivet ønsker kunstnerne at byde publikum velkommen tilbage med en forrygende koncertrække.
Koncertrækken får bl.a. besøg af pianisten Pål Eide, violinisten Aleksander Kølbel, cellisten Tobias van der Pals, en af Ruslands store unge pianister, Andrei Korobeinikov. samt den verdenskendte svenske sopran, Klara Ek. Mere info om koncerterne og de optrædende kan findes på festivalens hjemmeside: www.kammermusikvedfjorden.com 
Koncerterne overholder alle gældende restriktioner.

 17. juni kl. 19:30 i Viborg Musiksal: Franske Fornemmelser

Paris omkring år 1900 var arnested for komponister som Fauré og Debussy, Satie og Poulenc. Deres sange blev opført i saloner, koncertsale og private hjem.
Sopranen Klara Ek synger disse sanger med suveræn klangbehandling og virtuositet, akkompagneret af Charlotte Møller på klaver og Tittit van der Pals på cello. Undervejs i koncerten fortælles om tiden og musikken.


Medvirkende: Klara Ek (sopran), Charlotte Møller (klaver), Tittit van der Pals (cello).