Dette arrangement er udløbet

FolkeKons + Timber på januarturné 2022 - AFLYST

Tirsdag 18. jan. 2022
Viborg Musiksal,
Gravene 25, 8800 Viborg
Find vej
Online billetsalg

FolkeKons tager til januar 2022 endelig igen på turné i Danmark.
Musikerne studerer alle på Syddansk Musikkonservatoriums folkemusiklinje – landets eneste uddannelse af sin slags – og med fælles udgangspunkt i den danske folkemusik spænder deres musikalitet vidt og bredt.
Denne gang får FolkeKons desuden følgeskab af bandet Timber fra uddannelsen Nordic Master of Folk Music – et kandidatstudium, der bringer de studerende rundt til fire forskellige konservatorier i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Dermed er der garanti for et spændende koncertprogram, når der trækkes tråde på kryds og tværs, og forskellige musiktraditioner mødes i nye, stemningsfulde sammenhænge.
Det store orkester på i alt 16 musikere giver en mægtig lyd på et enestående instrumentarium: Violiner, cello, guitar, fløjter, klaver, klarinet, harmonika samt ikke mindst et imponerende vokalensemble. Og mon ikke der som sædvanlig dukker ekstra overraskelser op!
Det sprudlende koncertprogram har en helt særlig sammensætning af musikere og repertoire, som kun kan opleves lige netop denne éne gang. Programmet byder på både nykomponeret og traditionel nordisk folkemusik. Her er der mulighed for at opleve landets folkemusikstuderende lige netop nu, inden de om få år træder ud på den danske folkemusikscene som uddannede, professionelle musikere.