Mio, min Mio

Mio min Mio
Hvornår:
06.02.2016 kl. 16:00
Sted:
Viborg Teater

Eventyr for hele familien (fra 6 år)
Priskategori 1 som Gul serie

‘Mio, min Mio’ er en rørende og smuk fortælling om en dreng, som bruger sin fantasi til at gøre sin verden bedre. Bo er en forældreløs dreng på ni år, hvis adoptivforældre ikke bryder sig om ham. Hans mor er død, og han har aldrig kendt sin far, men véd, at han er et sted derude i verden, og at han leder efter Bo. En dag forsvinder Bo, han møder en dame, som giver ham et postkort – et eventyr begynder.

Postkortet er til »Kongen af landet i det fjerne« og der står, at kongens søn snart kommer hjem. Bo finder ud af, at han i virkeligheden hedder Mio, og at han er kongens søn. Kongen minder en hel del om Bos bedste vens far – og kongen elsker virkelig sin hjemkomne søn. Han får også en ny ven, Jum-Jum, som minder ret meget om hans bedste ven!
Alting er meget bedre i Landet Udenfor end derhjemme – bortset fra den onde ridder Kato, som Prins Mio og Jum-Jum må drage ud og bekæmpe. Det bliver et farefuldt eventyr, der kræver mod!

Musikalsk eventyr af Astrid Lindgren
Medvirkende:
Marie Tourell Söderberg, Kristine Yde, Kristian Boland, Nastja Arcel, Peder Holm Johansen,  Karis Zidore, Sandra Liaklev Andersen... I alt er der 10 medvirkende inkl. 2 mands orkester på scenen: Anders Ortman og Sara Jefta.

Producent: Folketeatret.
Iscenesættelse: Moqi Simon Trolin.
Kapelmester/komponist: Anders Ortman.