Ashton Lane & Vicki Genfan

Ashton Lane og Vicki Genfan
Hvornår:
03.11.2016 kl. 20:00
Sted:
Viborg Musiksal

Skotsk FOLK/pop i dobbeltkoncert med amr. FOLK/pop, jazz/soul og verdensmusik.

Ashton Lane er et fremad stormende skotsk Folk band på 3 medlemmer og med forsangeren Esther i front. De har spillet på adskillige festivaler i hele verden bla. Celtic Connections med stor succdes.  Med dygtige musikere og bevæbnet med helt nye sange, kommer Ashton Lane på turne i Danmark og bl.a. i Musiksalen. Livekoncerterne er blevet hyldet af kritikerne som '' Sublime '' og '' Spine-prikken '' (The List), '' A Real Rock and Roll prinsesse '' (The Sunday Mail) og besidder '' En stemme rig i dybden og følelsen '' (The Buteman).

Radiostationer er også blevet betaget af Ashton Lanes iørefaldende uforglemmelige sange og blæst væk af fantastisk live-radio & tv. Tom Morton of Radio Scotland beskriver en af ​​hendes numre som "Neil Young møder Beyonce og en rundvisning i Joni Mitchells hus" i erkendelse af den retro flare, der løber gennem Esther musik, og hendes kærlighed for næsvise pop hjørner. Journalister og fans anser Esther som en pioner og en talentfuld musiker i  gang med at bane sig vej frem i dette nye musikalske landskab.

https://www.reverbnation.com/ashtonlanemusic

https://www.youtube.com/watch?v=rOdy_KgQk54

https://www.youtube.com/watch?v=7Nxe22hLjIQ

Vicki Genfan 
En gang imellem møder man kunstnere, hvis musik rækker ud og rører sjælen på ​​alle, der hører dem. Vicki Genfan er en sådan kunstner - en virtuos guitarist, sanger og komponist i genren folkemusik, jazz, pop, soul og verdensmusik.

Med en beherskelse af den akustiske guitar, der grænser til ren alkymi, er publikum hypnotiseret af den lyd Vicki skaber med blot to hænder og hendes stemme. Alternative stemninger og ”slap-tap” perkussion teknik er ofte det helt perfekte akkompagnement på mange af hendes sange, hvor det er ​​hendes rene, udtryksfulde vokal der rører hjertet dybt.
Vicki skriver selv musik og tekst, men sætter også sit umiskendelige aftryk på velkendte melodier som Beatles 'North Wood'. En aften med Vicki er langt mere end en koncert; historier, varme og humor er indpakket i en uforglemmelig aften med musik, der efterlader publikum med ønsker om mere.

Vicki fik i 2008 tildelt førstepræmien i Guitar Player Magazine 'Guitar Superstar' Konkurrence, hvor juryen bestod af guitar idoler som Steve Vai, Joe Satriani, Elliot Easton, George Lynch og Brendan Smalls.

Anmeldelser:
"Jeg forstår helt, hvorfor publikum klapper og fløjter så vildt ... det er fyrig, levende musik." - IndieMusic.com

"Jeg er nødt til at åbne mine øjne for at sikre, at kun én guitar spiller, og at Vicki Genfan, som er navnet på denne fascinerende kvinde - kun har to hænder". - Spurren Magazine, Schweiz

"Vicki har brygget sin egen stil, der ikke har noget navn ... og skabt en ny form for singer-songwriter kultur." - Frankfurter Allgemeine

"Hvis jeg kunne spille som Vicki, ville jeg blive hjemme og underholde mig selv." - Steve Vai

www.youtube.com/vickigenfan 
www.vickigenfan.com