De lystige koner

De lystige koner
Hvornår:
02.03.2018 kl. 20:00
Sted:
Viborg Teater

Løssluppen komedie - Gul serie

I denne komedie fører kvinderne an i løjerne, og de vil have deres vilje, og alle bedrager alle.

Mette Horn og Camilla Bendix spiller fruerne Fjord og Pagh; et par saftige borgerkoner i deres bedste alder. De ligefrem strutter af liv og lyst, mens deres ægtemænd, spillet af Jesper Asholt og Kristian Halken, er en smule vindtørre. Så da den adelige levemand Falstaff, i Tom Jensens skikkelse, gør kur til dem begge på en gang, kribler det i dem. Falstaff er godt nok både afdanket og forarmet, men har stadig en vis charme i behold, som han selv nærer stor tiltro til. Under dække af at være fornærmede over Falstaffs skamløse tilnærmelser, udsætter konerne ham for den ene morsomme og latterlige lærestreg efter den anden.

De ældres beregnende kærlighedsintriger flettes sammen med kampen for at den unge, uskyldige kærlighed kan sejre. Komediens mænd og koner har modsatrettede interesser, og de driftige koner sætter gang i de løjer, der skal sikre, at kvinderne får deres vilje til slut. Så kan mændene lære det, kan de!

Komedie af William Shakespeare

Medvirkende: Tom Jensen, Mette Horn, Camilla Bendix, Jesper Asholt, Kristian Halken, Lisbeth Gajhede, Asger Reher, Søren Hauch-Fausbøll, Sarah Juel Werner, Thomas Dieperveen, Jakob Højlev Jørgensen, Niclas Vessel Kølpin, Emil Blak Olsen og Morten Brovn.

Producent: Folketeatret.
Iscenesættelse: Frede Gulbrandsen.

Varighed: To timer og 30 min. inkl. pause.                  
Priskategori: 1