Inver

Inver
Hvornår:
13.11.2019 kl. 20:00
Sted:
Viborg Musiksal

Ny dansk folkemusik med rødder i de keltiske traditioner fra Irland og Skotland

Inver spiller ny folkemusik med rødder i de keltiske traditioner fra Irland og Skotland blandet med et par traditionelle numre indimellem.

Kevin Lees (violin), Rune Barslund (irske fløjter & accordeon) samt Matthew Jones (guitar) spiller med et stort instrumentalt overskud, respekt for traditionerne og samtidig også med en lyst til at udfordre og forny dem. Det kommer især til udtryk i trioens egne kompositioner og idérige arrangementer, som giver trioen en unik og nutidig lyd.

Publikum udsættes for hurtige og swingende jigs og reels, spillet med en smittende energi, der kan gøre det svært for mange at sidde stille. Indimellem er der tid til fordybelse, når stemningsfyldte slow airs og valse bliver spillet med en særlig indlevelse og nerve.

Selv om Inver er et nyt navn på folkemusikscenen, har de tre musikere hver især et flot CV. Kevin og Matthew har tidligere vundet BBC Radio 2 Young Folk Award med deres gamle band ”Last Orders” og Rune Barslund vandt i 2012 en Danish Folk Music Award med sin makker Andreas Tophøj for ”Årets Track”.

Medlemmerne har hver især været på turnéer i en lang række lande og optrådt på flere af de største folk-festivaler i Europa.

Her er en lille forsmag!