Prinsens Musikkorps feat. Niklas Walentin

PrinsensMusikkorpsfeatNiklasWalentin 379x180
Hvornår:
22.10.2020 kl. 19:00
Sted:
Viborg Musiksal

Stjerneviolinisten Niklas Walentin møder Prinsens Musikkorps

Violin i verdensklasse

Stjerneviolinisten Niklas Walentin møder Prinsens Musikkorps i en unik koncert, som blandt andet byder på dansk uropførelse.

Koncerten indledes med Frederik Magles ‘Det Kongelige Kapels Fanfare’,  inden der venter publikum en helt særlig oplevelse, når Prinsens Musikkorps byder en af Danmarks største klassiske violinister velkommen. 
På programmet er nemlig en dansk uropførelse af en violinkoncert komponeret af den schweiziske komponist Thüring Bräm. Et værk, som overraskende nok er det perfekte match mellem en violinst og et militærorkester, da det er skrevet for messingensemble og soloviolin.

Vi kommer også til at lytte til mere jazzede toner af blandt andre George Gershwin, og så kan publikum desuden glæde sig til at høre Prinsens Musikkorps spille fantastisk musik fra musicalen West Side Story.

Niklas Walentin er trods sin unge alder allerede et etableret navn på den internationale klassiske koncertscene. Som bare 13-årig medvirkede han i DR-programmet ‘Spil for livet’, hvor man fulgte ham som ungt stortalent, og fem år senere vandt han 2. præmie ved Carl Nielsen Konkurrencen. Siden har han været solist med samtlige danske symfoniorkestre og udgivet to albums i eget navn.

Koncerten dirigeres af 1. gæstedirigent Peter Ettrup Larsen.

Max. 80 unummererede pladser. Tilmelding er nødvendig.

(koncerten er gratis, man betaler kun gebyr kr. 10 pr. billet)