Som Sendt Fra Himlen

Lørdag 02. mar. 2024
Viborg Musiksal,
Gravene 25, 8800 Viborg

Alle henvendelser vedr. koncerten til

ShowTime Theater / SHOWAGENT.

 

 "Som Sendt Fra Himlen" – En Hyldest til Legendariske Danske Kunstnere! 

 Oplev en fortryllende aften med Danmarks talentfulde bugtaler, Peter Nørgaard. Han forvandler scenen til et magisk univers af musik og humor.

 Tag del i en nostalgisk rejse gennem tiden med sange af afdøde danske ikoner som Flemming "Bamse" Jørgensen og Kim Larsen. Peter blander bugtalerkunst og sang til perfektion, genopliver disse legendariske kunstnere.

 Forbered dig på en aften med grin og fællessang, mens Peter bringer kendte danske kunstnere til live. Sammen med Sofie Vind Lerstrup og Mette Marie Fisker skabes uforglemmelige musikalske øjeblikke.

 Nyd en visuel fest med spektakulære kostumer og scenografi. Hver påklædning er nøje udvalgt for at skabe et visuelt spektrum, der fortryller og forundrer, og bringer energien og stemningen til live. Træd ind i en magisk cabaret-atmosfære, hvor den elegante scenografi med et flot rødt bagtæppe og to elegante trapper fremhæver showets charme. Publikum transporteres øjeblikkeligt til en verden af glamour og underholdning fra det øjeblik, de træder ind i lokalet.

"Som Sendt Fra Himlen" er mere end et show, det er en mindeværdig oplevelse og en hyldest til musikalske legender. Book dine billetter nu og vær en del af magien!

Her kan du se en video om koncerten.

Hjemmesiden: showagent.dk